Dutch Tulip Award voor Campanula en Amazing World

De Dutch Tulip Award in de categorie tuinplanten is gewonnen door Campanula Ambella Intens Purple. Bij de concepten ging de prijs naar Amazing World van Van der Velde Waterplanten.

Volgens de jury is Campanula Ambella Intens Purple zeer kleurvast met een intense paarse kleur. De plant heeft verder een ’rijke uitstraling’ en is een lange doorbloeier. De plant wordt inmiddels door zeven aanvoerders van Royal FloraHolland op de markt gebracht.

In de categorie concepten ging de eerste prijs naar Amazing World, een concept van Van der Velde Waterplanten in Bleiswijk. Dit concept bestaat uit Veggie World (eetbare planten), Water World (waterplanten), Desert World (succelenten) en Swamp World (vleesetende planten). Volgens de jury is het product leuk voor kinderen en zeer leerzaam. „Het is een stimulans voor de jeugd om groene vingers te krijgen en springt daarmee in op onze toekomstige klanten.”

De Dutch Tulip Award droeg voorheen de naam Glazen Tulp. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Royal FloraHolland voor de meest geslaagde marktintroductie.

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties