Eerste fietseditie Open Kwekerijdag

Twintig bedrijven in Boskoop, Reeuwijk en Hazerswoude dorp openden zaterdag 19 juni hun deuren voor een speciale fietseditie van de Open Kwekerijdag Greenport Boskoop. Ondanks corona trok de dag veel bezoekers. Plantenverkoop, koffie to go en een ijsje vonden goede aftrek en menig bezoeker vertrok met een fietstas gevuld met een mix aan tuinplanten.


Opvallend was de roep om nieuwe medewerkers. Bij veel bedrijven stonden vacatureborden met daarop de vraag naar medewerkers voor de meest uiteenlopende functies. Ook opvallend waren de vele bezoekers van buiten de regio. Met de fietsen achterop de auto kwamen zij naar Boskoop om al fietsend de vele kilometers af te leggen en te genieten van deze dag.

Terugkijkend op deze dag concludeert de organisatie dat het fietsen een blijvertje zal zijn en dat zeker de arbeidsvraag voor de komende jaren meer aandacht zal krijgen. Een mooie uitdaging om de Open Kwekerijdag door te ontwikkelen en hierbij in te spelen op de vraagstukken die in de markt leven.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties