De Boomkwekerij Nieuws ’Engelse retail draait gigantisch veel Buxus’

’Engelse retail draait gigantisch veel Buxus’

0

Sinds 1 september is Jeroen van Gils met Jan Wagemans het bedrijf HortiFlora begonnen. Het bedrijf richt zich op de verkoop richting grootschalige retail. Met name richting Engelse retailers gaat de verkoop van Buxus goed.

„Met klanten in Frankrijk en met name Engeland draaien we nu Buxus-acties. Tuincentra draaien misschien minder Buxus maar richting grote retailers in Engeland is de verkoop echt gigantisch geweest deze zomer, en ook nu nog. De laatste acties gaan door tot half oktober en dan schakelen retailers over op kerstproducten”, zegt Van Gils.

„Ik blijf toch een beetje Buxus-gek”, aldus Jeroen van Gils. (foto: HortiFlora)

Van Gils werkte tot 1 september voor Van Lint in Boskoop en dat bedrijf is nu een van de klanten van HortiFlora. „Zo blijf ik gelukkig toch nog bij Buxus-acties betrokken. Ik blijf toch een beetje Buxus-gek.”

Lees meer over HortiFlora in De Boomkwekerij 20. Deze ligt vanaf 25 september bij abonnees op de mat. U kunt de rubriek ’Hoe loopt het’ ook nu al lezen in ons digitale magazine. (met inlog)

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar