Met52 OD breder in te zetten

Met52 OD, een insecten- en mijtenbestrijdingsmiddel, heeft een uitbreiding van de toelating gekregen waardoor het middel nu breder inzetbaar is in boomkwekerijgewassen en vaste planten.

Het groene middel op basis van Metarhizium anisopliae stam F52 is uitgebreid met een toelating in onder andere voor gewasbehandeling in boomkwekerijgewassen (bedekte teelt), sierheesters (onbedekte teelt), heide soorten (onbedekte teelt), bos- en haagplantsoen (onbedekte teelt), vruchtbomen en -struiken (onbedekte teelt), vaste planten (bedekte teelt), vaste planten (onbedekte teelt). Ook grondbehandeling in de bedekte teelt van boomkwekerijgewassen en vaste planten komt op het etiket. Het etiket is daarnaast uitgebreid met de toelating als aangietbehandeling in potplanten (bedekte teelt), boomkwekerijgewassen (containerteelt), vaste planten (containerteelt).

De uitbreiding van de toelating is tot stand gekomen in samenwerking tussen de Cemp en toelatingshouder en is gefinancierd vanuit het Fonds Kleine Toepassingen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties