Kort & Bondig Evenementen Seminar over gevolgen Brexit voor bedrijfsleven

Seminar over gevolgen Brexit voor bedrijfsleven

0

Werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren, samen met de ministeries van Buitenlandse Zaken (BuZa) en van Economische Zaken & Klimaat (EZK), een seminar over de gevolgen van de brexit voor het Nederlandse bedrijfsleven. Onder het motto ’Hope for the best, prepare for the worst’ vindt de bijeenkomst plaats op vrijdag 26 januari van 13:30 tot 15:30 uur in de Malietoren aan de Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag.

Sprekers zijn staatssecretaris Mona Keijzer (EZK), ambassadeur van Nederland in het Verenigd Koninkrijk (VK) Simon Smits en voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW. Daarnaast geven experts praktische tips aan ondernemers.

Foto: Shutterstock

Nu de EU en het VK voldoende voortgang hebben bereikt in de eerste fase van afspraken omtrent het uittreden van het VK, starten begin 2018 de onderhandelingen over de tweede fase: de overgangsperiode en de kaders van de toekomstige handelsrelatie. VNO-NCW en MKB-Nederland willen onderrnemers daarom informeren over de laatste ontwikkelingen en de Nederlandse inzet. Daarnaast horen de twee werkgeversorganisaties graag waar de zorgen van ondernemers zitten en willen ze ondernemers en brancheorganisaties helpen een beter beeld te krijgen van de mogelijke gevolgen van de brexit en de wijze waar je je daar op kunt voorbereiden.

Brexit nieuwsbrief
VNO-NCW en MKB-Nederland hebben onlangs met de overheid een speciale brexit nieuwsbrief gelanceerd om ondernemers en geïnteresseerden te informeren over de voortgang in de onderhandelingen tussen de EU en het VK. Ook staan er tips in over hoe je je als ondernemer kunt voorbereiden op de brexit.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar