Exclusief voor abonnees: achtergronden over exportmarkten

Besteden Italianen méér aan bloemen en planten of houden ze nu de hand op de knip? Nemen tuincentra in Duitsland als afzetkanaal in belang toe of af? Het zijn vragen waarop abonnees van De Boomkwekerij nu een antwoord kunnen vinden in nieuwe landendossiers. U vindt ze tussen de elektronische magazines.

Op basis van de meest actuele gegevens van branche en marktorganisaties en statistische instituten schetst de redactie van De Boomkwekerij een beeld van exportmarkten. Van algemene gegevens zoals de economische ontwikkeling en bevolkingsgroei, tot en met analyses over ontwikkelingen op de afzetmarkt voor bloemen, planten en boomkwekerijproducten. Ook de lokale productie is in kaart gebracht en de import en export van het betreffende land.

Duitsland tuincentrum
Foto: Arno Engels

Op dit moment zijn landendossiers beschikbaar voor Duitsland en Italië. Het aanbod zal de komende maanden worden uitgebreid met dossiers over het Verenigd Koninkrijk, Israël en Frankrijk.

De dossiers vindt u op de website van uw vakblad onder de knop ‘Mijn Boomkwekerij’. De landendossiers vindt u tussen de elektronische magazines.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties