Gelderland wint Europese prijs voor ondernemerschap

Gelderland heeft een Europese prijs ontvangen voor het ondernemerschap in de provincie. Dat houdt ook in dat partijen elkaar inspireren, zoals FruitDelta Rivierenland die op bezoek was bij boomkwekerij Huverba.

De prijs voor de provincie Gelderland heet de EER Award 2019 (European Entrepeneurial Region) en is uitgereikt door het Europees Comité van de Regio’s. Dat is onder andere te danken aan bedrijven.

De gemeente Neder-Betuwe waaronder Opheusden valt, organiseerde daarom een ’Dankjewel Tour’ langs bedrijven, organisaties, scholen en buurten. In het gemeentehuis was ook een inspiratiesessie voor ondernemers uit de boomkwekerij, fruitteelt, zakelijke dienstverlening, installatie en bouw.

Jaarlijkse excursie naar onderneming

Medewerkers van FruitDelta Rivierenland, een samenwerkingsverband in de regio waarbij acht gemeenten zijn betrokken, gingen voor hun jaarlijkse excursie naar een onderneming op 9 oktober naar Huverba. Doel van die excursie is om ondernemers beter te leren kennen, wat hen trots maakt, wat hun zorgen zijn, en wat de regio en gemeenten voor hen betekenen.

Foto: Gemeente Neder-Betuwe

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties