GrootGroenPlus blikt tevreden terug

  GrootGroenPlus heeft een iets hoger aantal bezoekers getrokken in vergelijking met de editie 2016. De spreiding van het bezoek over de beursdagen was anders dan voorheen; met name de beursdonderdag was een drukke dag.

  Dat meldt de beursorganisatie van GrootGroenPlus op basis van de reacties van deelnemers en bezoekers. Exacte cijfers geeft de organisatie niet. Wel dat bezoekers de beurs waarderen met een kleine 8 als rapportcijfer.

  Kwaliteit

  Ook de deelnemers zijn tevreden, aldus de beursorganisatie. Zij oordelen dat de kwaliteit van de bezoekers is toegenomen. Het aantal bezoekers werkzaam bij tuincentra, handelsondernemingen en hoveniers nam licht toe ten opzichte van eerdere jaren. Ook over het aantal internationale bezoekers – uit zo’n dertig verschillende landen – heerst tevredenheid. Er werden met name meer gasten ontvangen uit Italië en Polen.

  Voorjaarsbeurs 2018

  Op 17 en 18 januari 2018 houdt GrootGroenPlus voor het eerst een voorjaarsbeurs. Hiervoor zijn al inschrijvingen ontvangen meldt de organisatie. De beursorganisatie meldt eveneens dat GrootGroenPlus zeker tot en met de editie van 2020 op de huidige beurslocatie blijft. Op z’n vroegst vindt de overstap naar het Business Centre Treeport (BCT) in het jaar daarna plaats. Eerder was melding gemaakt dat de GrootGroenPlus-editie van 2019 al op het BCT zou plaatsvinden.

  > Bekijk hier een video-interview met beursvoorzitter David Bömer over GrootGroenPlus 2017

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties