Hebben medewerkers boomkwekerij behoefte aan studieclub?

Werknemers krijgen door schaalvergroting steeds vaker specialistische taken. Scholingsconsulenten in de boomkwekerij gaan daarom peilen of er onder werknemers voldoende behoefte bestaat voor het opstarten van specialistische studieclubs.

Voor ondernemers zijn er diverse studieclubs, maar voor werknemers bijna niet. Scholingsconsulenten in de Boomkwekerij Mariëlle Mulder en Piet Verhoeven gaan inventariseren of er behoefte is aan specialistische studieclubs voor werknemers.

GPS en robotisering

De scholingsconsulenten denken daarbij onder andere aan een studieclub voor medewerkers die zich willen verdiepen in GPS en bodemscans, biologische teelt, afzet naar de retail, internationale handel, mechanisering en robotisering, financial control, personeelsmanagement, marketing en verkoop.

Wilt u meer weten? Neem dan voor 1 augustus 2019 contact op met Piet Verhoeven (p.verhoeven@talentboom.nl of 06-30108049) of Mariëlle Mulder (m.mulder@talentboom.nl of 06-57643458). Of kijk op de website Talentboom.nl voor meer informatie.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties