Innovatiepact Greenport West-Holland zoekt nieuwe deelnemers

  Het Innovatiepact van Greenport West-Holland is op zoek naar nieuwe deelnemers. Daarvoor heeft het een korte animatiefilm gelanceerd. De film stimuleert ondernemers in het regionale tuinbouwcluster zich aan te sluiten, zodat een nog gezonder innovatieklimaat ontstaat. Ruim veertig bedrijven, kennisinstellingen en overheden hebben zich als partner aangesloten bij het Innovatiepact.

  In totaal zijn enkele honderden bedrijven en instellingen via het Innovatiepact actief met het oplossen van complexe innovatievraagstukken.

  Greenport West-Holland is de regionale netwerkorganisatie van bedrijfsleven, overheid, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstanties. Innovatie speelt daarbij een belangrijke rol. Een deel van de innovaties wordt door de bedrijven zelf opgepakt.

  Doorbraakinnovaties
  Maar er zijn onderwerpen en thema’s die alleen door samenwerking kunnen worden opgelost en daardoor meer tijd en energie vragen, maar tegelijk een grote impact kunnen hebben. Dit zijn de doorbraakinnovaties. Daarom startte Greenport West-Holland in 2018 met het Innovatiepact.

  Animatiefilm
  Begin 2021 hebben ruim veertig partijen het vervolg van het eerste Innovatiepact getekend. Het Innovatiepact wil graag dat meer ondernemers zich aansluiten. Dit maakt de kans op resultaat en impact groter. Daarom vroeg het Innovatiepact aan bureau Creatieve Zaken een korte animatiefilm te maken (zie de film hieronder op YouTube).

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties