King

Ik heb een droom. Ik heb een droom dat er op een dag een oplossing zal zijn voor deze jungle van producten. Ik heb een droom. Ik droom dat iedereen zal streven naar gelijkheid; van Jumbo, Appie, Intratuin, FloraHolland tot Mars. Laten we samen dromen! Laten we samen streven naar perfectie, één voor allen, allen voor één! Één Kar voor ons allemaal!

Want wat is er mooier dan dat ik, als ik een paar karretjes tekort kom omdat er ineens veel meer handel is dan gedacht, een van mijn medewerkers naar de plaatselijke Jumbo kan sturen om daar ff wat karretjes te lenen. Wat is er mooier dan echt volle vrachtwagens, beladen tot bovenin, makkelijk vastgezet en veilig opgebouwd.

Wat is er mooier dan karren die zowel door de supermarkt rollen als door mijn kwekerij. Wat is er mooier dan soepele nieuwe wielen, die niet stuiteren, geen overbodige herrie maken en oerdegelijk zijn? Want wat is er mooier dan glimmende staanders, blinkende legborden en uitstraling van kwaliteit!

Ik heb een droom! Dat de producten op deze karren door robots verdeeld kunnen worden, snel en efficiënt. Zodat we er alleen maar naar hoeven kijken en af en toe de zelflerende verdeelsoftware een tik op de vingers hoeven te geven. Ik heb een droom, dat dit nieuwe transportmiddel de wereld een beetje simpeler en duurzamer kan maken.

Want wat is er mooier dan een duurzame wereld, een samenwerkende wereld, waarin bedrijven elkaar iets gunnen. En samen beter worden. En leuker. Geen kapotte vingers meer omdat ze tussen twee pallets komen of nog erger, in een van die gaatjes van die Deense kar terwijl die net nog ff wegrolt.

Ik heb een droom. Dat designers uit alle hoeken en gaten nu eens echt aan de slag gaan met een efficiënte logistieke keten. Ik heb een droom. Dat er nog gastjes zijn die snappen dat digitale revolutie mooi is, maar dat er fysiek ook nog megastappen te maken zijn. Want wat is er mooier dan dat alles letterlijk op rolletjes loopt. Voor iedereen.

Ik heb vandaag een droom dat deze kar zal bijdragen aan een nieuwe wereld en niet aan meer verdeeldheid. De kar is king vandaag.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties