De Boomkwekerij Nieuws Kom in de Kas 2020 afgelast

Kom in de Kas 2020 afgelast

0

Het evenement Kom in de Kas gaat dit jaar niet door, vanwege de landelijke situatie met het coronavirus. Het is een besluit uit voorzorg. Er worden steeds meer maatregelen opgelegd om verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Kom in de Kas 2020 kent 109 deelnemende bedrijven in 16 regio’s en honderden vrijwilligers om het evenement in goede banen te leiden. Voor de organisatie telt  gezondheid van de tienduizenden bezoekers veel zwaarder dan sectorpromotie en een gezellig evenement.

„Als bestuur vinden we dat we het besluit nu moeten nemen. Langer wachten in de hoop dat het coronavirus aan het uitdoven is, zou geen recht doen aan de onzekerheid voor direct betrokkenen. Daarbij hebben de ondernemers sowieso al maatregelen te nemen vanwege de corona-dreiging om de gezondheid van medewerkers te beschermen en het eigen bedrijf draaiend te houden.”

 

Peter van Leth
Peter van Leth is vakredacteur politiek en economie bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Verdere aandachtsgebieden zijn personeelsbeleid, gewasbescherming, veredeling, groene, perk- en kuipplanten.

Reageer op dit artikel

avatar