Koppert presenteert boek over plagen en hun biologische oplossingen

Koppert Biological Systems heeft een herziene versie op de markt gebracht van hun boek over plagen en hun biologische oplossingen.

Het boek ’Knowing and recognizing’ telt 443 pagina’s met illustraties van levenscycli en meer dan 700 foto’s van de meest voorkomende plagen, ziekten en hun natuurlijke oplossingen. In het boek is eveneens een nieuwe sectie opgenomen over microbiologie.

Directeur Paul Koppert over het belang van het boek voor het bedrijf: „Koppert is er van overtuigd dat kennisdeling een belangrijke rol speelt in het bereiken van een 100% duurzame land- en tuinbouw. We zijn een kennisbedrijf en vinden het belangrijk om onze kennis te delen.”

’Biologische gewasbescherming is een complex proces’

Hij overhandigde het boek tijdens de Annual Biocontrol Industry Meeting in Bazel, Zwitserland aan Willem Ravensberg, President van de International Biocontrol Manufacturers Association. „Biologische gewasbescherming is een complex proces. Er moet met veel verschillende aspecten rekening worden gehouden. Dit boek biedt professionals in de land- en tuinbouw een belangrijk houvast om biologische gewasbescherming beter te begrijpen en te implementeren”, aldus Ravensberg.

Het boek ’Knowing and recognizing’ werd in 2003 voor het laatst herzien. De Engelse versie van de vernieuwde uitgave kan vanaf 1 november worden besteld via koppert.nl. In de toekomst zullen er ook vertalingen en online hoofdstukken beschikbaar komen.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties