Royal Lemkes maakt kans op titel Beste Werkgever 2020

Handelsbedrijf Royal Lemkes is gekozen tot Beste Werkgever van 2020 in de branche groothandel. Het bedrijf maakt nog kans op de titel Beste Werkgever van Nederland. De verkiezing is een initiatief van het Amsterdamse Effectory, gespecialiseerd in medewerkersonderzoek.

Jaarlijks krijgt Effectory van meer dan 500.000 medewerkers input voor haar Beste Werkgeversonderzoek. Die beoordelingen leiden tot negentien Beste Werkgevers Keurmerken. In de branche groothandel won Royal Lemkes. Zo’n keurmerk is alleen te behalen door wat eigen medewerkers over hun organisatie als werkgever zeggen. De winnaars per branche mogen zich een jaar lang Beste Werkgever 2019-2020 noemen.

Op 18 maart wordt bekendgemaakt wie van de 19 branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen. Dat bedrijf wint de titel ’Beste Werkgever van Nederland’. Dat gebeurt binnen twee categorieën: organisaties met meer of minder dan duizend medewerkers. Het familiebedrijf Royal Lemkes heeft ruim 200 medewerkers. Jeannette Jongeleen, HR-Manager van het bedrijf, meldt dat het Royal Lemkes veel aandacht heeft voor persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit. Dit is de basis waarop het handelsbedrijf persoonlijke groei en professionele ontwikkeling vormgeeft.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties