Kwekersregio’s promoten opleidingen en stages

Greenport Boskoop is de campagne ‘Heroes in Green’ gestart om jongeren te werven voor de sector. Voor bedrijven die met de campagne mee willen doen zijn materialen beschikbaar gesteld. Ook Treeport Zundert vraagt extra aandacht voor de kansen en mogelijkheden die er voor jongeren in de sector liggen.

Met nog een paar maanden tot de eindexamens, zitten examenleerlingen midden in de tijd van het kiezen van een vervolgopleiding. ‘Heroes in Green’ hoopt jongeren in de regio Boskoop enthousiast te maken voor het werk in de sector en voor de opleiding BBL Boomkwekerij van Yuverta Boskoop.

Voor bedrijven die de campagne willen ondersteunen en onder de aandacht willen brengen, heeft Greenport Boskoop digitaal promotiemateriaal beschikbaar. Ook zijn er in dit kader posters en spandoeken van ‘Heroes in Green’ verkrijgbaar.

Treeport promoot stages

Ook Treeport Zundert werkt aan de werving van jong boomkwekerstalent. Op de website van Treeport zijn de vacatures uit de regio extra onder de aandacht gebracht. Daartussen zit ook een ruime hoeveelheid stageplaatsen om de sector mee binnen te komen en het werk onder de knie te krijgen.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cryptocurrency Prices
11 maanden geleden

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/id/signup/XwNAU