De Boomkwekerij Nieuws Laatste week van Gert Koert bij Groen-Direkt

Laatste week van Gert Koert bij Groen-Direkt

0

Gert Koert neemt deze week afscheid van Groen-Direkt. De mede-directeur van de afzetorganisatie heeft vandaag onder andere hun leveranciers via de mail bedankt voor een jarenlange samenwerking.

Koert was 23 jaar werkzaam voor Groen-Direkt en maakte dit voorjaar bekend het bedrijf aan het einde van dit jaar te verlaten. „Voor mij is dit een grote stap en een grote verandering. Een stap die gepaard gaat met emoties. Trots en vooral dankbaarheid spelen daarbij een hoofdrol.”

Koert bedankt in zijn mail onder andere z’n collega’s die er volgens hem voor hebben gezorgd dat Groen-Direkt het ’mooie bedrijf is geworden dat ik nu achterlaat’. Verder bedankt hij alle leveranciers voor de bijzondere samenwerking, die met sommigen van hen ook 23 jaar duurde.

Werk heeft bij Koert jarenlang de boventoon gevoerd. Hij hoopt met de keuze om terug te treden als mede-directeur van Groen-Direkt dat werk en privé meer in balans zullen komen. Hij heeft nog geen keuze gemaakt wat hij in de toekomst gaat doen.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar