De Boomkwekerij Markt Landgard kijkt tevreden terug op eerste orderbeurs in Noord-Italië

Landgard kijkt tevreden terug op eerste orderbeurs in Noord-Italië

0

Landgard hield op 4 en 5 september voor het eerst orderdagen in Noord-Italië. Op beide dagen kwamen ruim 250 bezoekers op de orderbeurs af en dat stemde de organisatie tevreden.

Landgard streeft er naar eigen zeggen naar om dichter naar haar klanten toe te komen. De beurs bij Floricoltura Chiara in het Noord-Italiaanse Oderzo is daar een voorbeeld van. Landgard toonde zich na afloop van de beurs tevreden over de eerste editie en besliste om ook volgend jaar weer een beurs in Noord-Italië te houden.
Op de beurs kwamen volgens Landgard zowel inkopers van grote bouwmarktketens af als inkopers van kleine Italiaanse tuincentra.

40 Landgard-kwekers

De orderbeurs bestond uit het aanbod van zo’n 40 Landgard-kwekers. Onder de deelnemers aan de orderbeurs zijn ook een aantal Italiaanse kwekers uit met name de regio Albenga die zich in de afgelopen jaren bij Landgard hebben aangesloten. Deze bedrijven zorgen met name voor aanbod in kruiden, lavendel en margrieten. De meerderheid van de kwekers kwam uit de Duitse regio Niederrhein. Zij presenteerden onder andere Erica, Calluna, grassen en andere boomkwekerijproducten.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar