Meer techniekbedrijven op vakbeurs GrootGroenPlus

Onder de ruim 200 exposanten van vakbeurs GrootGroenPlus zitten dit jaar opvallend veel techniekbedrijven. De organisatie wil hiervoor een extra buitenveld inrichten.

Hierbij gaat het bijvoorbeeld om machines en technische installaties op het gebied van bewatering en onkruidbeheersing. Techniek in het algemeen kan ook bijdragen aan het oplossen van de personeelstekorten in de sector.

“Bedrijven die interesse hebben om op het vergrote buitenveld techniek te tonen en/of te demonstreren kunnen zich nog tot eind volgende week bij ons aanmelden”, aldus beursmanager Chantal van Kuyck.

vakbeurs grootgroenplus
Dit jaar meer techniekbedrijven en buitenruimte op vakbeurs GrootGroenPlus.

In de week van 2 augustus maakt de organisatie een inventarisatie van de aanmeldingen. Aan de hand hiervan beslist de organisatie of het buitenveld voor techniek wordt uitgebreid tot een zelfstandig beursonderdeel.

De fysieke vakbeurs voor de boomkwekerij vindt dit jaar plaats van 6 t/m 8 oktober. Op 6 augustus zit de organisatie acht weken voor de aanvang van GGP 2021 en moet de definitieve indeling worden ingediend.

Meer informatie:

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties