De Boomkwekerij Markt Nieuwe naam, bekende gezichten

Nieuwe naam, bekende gezichten

0

Het bedrijf Johan van der Mee heeft sinds afgelopen zomer een nieuwe naam: Nieuwelaar Van der Mee tuinplanten. „Ook hebben we onze huisstijl aangepast”, zegt Johan van der Mee vanaf de beursvloer op GrootGroenPlus.

Van der Mee legt uit waarom het tot een naamswijziging is gekomen. „Mark van den Nieuwelaar kwam 15 jaar geleden bij mij in dienst en na vijf jaar zijn we compagnons geworden. Dat zijn we dus inmiddels al weer tien jaar. Twee jaar geleden hebben we het bedrijf Jo van den Langenberg in Boxtel overgenomen. Daarmee werd ook ons sortiment uitgebreid met Skimmia, Pieris en Rhododendron en werd het ook tijd voor een nieuwe uitstraling.”

Vooral de echtgenotes van Van der Mee en Van den Nieuwelaar hebben zich over de nieuwe naam en uitstraling gebogen. „Of het daarom zo lang heeft geduurd? Ik kan alleen zeggen dat we inmiddels twee jaar verder zijn”, zegt Van der Mee lachend.

Johan van der Mee (links) en Mark van den Nieuwelaar zijn blij met de nieuwe naam en uitstraling van hun bedrijf.
Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar