Nieuwe varianten

  Er is een echte nieuwe variant opgedoken. De NLMP-variant. Geen delta of omikron maar NLMP. En geloof me, deze variant gaat een stuk minder slachtoffers maken. Ik hoop dat-ie wel superbesmettelijk is. Minder dodelijk is-ie zeker.

  Sterker nog, het zou me een goed plan lijken als de overheid NLMP-feestjes zou organiseren zodat we er allemaal mee besmet raken. Liefst zo snel mogelijk rond laten razen.

  Ik denk dat het in de ziekenhuizen ook een flinke verlichting zou geven. Ik wil het niet bagatelliseren hoor, diegene die op covidafdelingen werken hebben het echt rete-druk. Het vreemde is, die mensen hoor je zelden. Ik durf zelfs te beweren dat de meeste verpleegkundigen al een besmetting met de NLMP-variant hebben opgelopen. Het ging mis toen er managers over hun schouder mee gingen kijken, die er terug op hun kantoor over na gingen denken. Kantoorgebouwen zijn echte killers voor de NLMP-variant.

  Ik moet een jaar of 15 geweest zijn. We stonden op te potten (zonder potmachine). Het vroor en mijn pa had net de pottafel weer volgegooid met halfbevroren potgrond die buiten op een hoop had gelegen. Het meeste ijs had-ie er al afgegooid. Niet zo vreemd dus dat we wat klaagden over koude vingers. (En een snotdruppel aan onze neus). Toen sprak mijn moeder de magische woorden: ’Je moet er niet zoveel aandacht aan geven. Praat over iets anders, dan voel je het minder en de tijd gaat sneller voorbij’. Ik denk nu dus dat mijn moeder toen al besmet was met het NLMP-virus. Ze was vast en zeker patiënt 0.

  Maar goed, ik herken dus in Nederland een heleboel mensen die er echt nog mee besmet moeten raken. Het zou heel goed zijn voor bijvoorbeeld de stikstofcrisis, de opwarming, de ontwikkeling van Floriday en alle medewerkers van welke overheid dan ook. 

  Misschien kunnen we een stukje DNA van de NLMP-­variant koppelen aan corona zodat iedereen het krijgt. Want ik gun echt iedereen het Niet-Lullen-Maar-Poetsen-virus.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Willy smolders
  Willy smolders
  1 jaar geleden

  Thans the mentality.