’Open systeem is toekomst voor transportsector’

Theunis Mulders, adviseur bij Van Oers Agro, denkt dat digitalisering de logistieke wereld op z’n kop zal zetten. „Een open systeem is de toekomst voor de transportsector”, zegt hij.

Nu communiceren veel kwekers één-op-één met hun transportbedrijf, maar dat zorgt volgens Mulders regelmatig voor slechte belading doordat bijvoorbeeld twee halfvolle vrachtwagens van verschillende transporteurs bij elkaar in de buurt rijden. Een open systeem zorgt volgens hem voor meer efficiency in de keten. Daar valt volgens Mulders nog een wereld te winnen. „Veel boomkwekers zijn nog te terughoudend als het gaat over het delen van informatie”, zegt hij.

Mulders ziet verder graag dat kwekers in de toekomst meer investeren in kantoorautomatisering. „Als je je kantoorautomatisering goed inricht, heb je straks op kantoor ook minder handjes nodig”, zegt hij.

Lees in De Boomkwekerij 24 waarom Mulders boomkwekers wat automatisering betreft maar een krap zesje geeft. In dit nummer krijgt u ook tien tips om uw administratie te verbeteren. De Boomkwekerij 24 ligt 23 november bij abonnees op de mat.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties