Veel nieuwe handelsrelaties dankzij handelsplatform Varb

PARTNER CONTENT – Als kleine jongen ging Steef de Boer al met zijn vader mee naar de Boskoopse beurzen voor de boomkwekerij, waar hij in aanraking kwam met de fysieke handel van Varb. De handel én de technologie gingen steeds sneller en Varb is uitgegroeid tot een online handelsplatform.

Steef de Boer: “Dankzij de slimme koppelingen van Varb met ons administratiesysteem WinTree worden onze ruim 400 aanbodregels mét foto’s gedigitaliseerd en up-to-date gehouden. Zo zijn we 24/7 zichtbaar bij een brede doelgroep, is ons aanbod betrouwbaar en ervaren we regelmatige verkoop. We hebben veel nieuwe handelsrelaties te danken aan onze jarenlange deelname aan Varb. Ik kan wel stellen dat 50% van mijn klanten Varb gebruikt.”

WTM de Boer gebruikt Varb voornamelijk als verkoper richting exporteurs en handelaren, maar ook voor kwekershandel wordt het door ze ingezet. Boomkweker Steef ervaart het platform als efficiënt en zeer eenvoudig in gebruik en de Varb supportdesk als doeltreffend en actief. “Er wordt écht gehoor gegeven aan gebruikers en je kunt laagdrempelig instappen. Omdat we ons aanbod goed bijhouden en regelmatig vernieuwen, merken we dat dit actieve verkoop oplevert. Belangrijk hierbij is wel dat je het ook kunt leveren. Hoe betrouwbaarder je aanbod, des te groter je verkoopkansen. Wij zijn in elk geval klaar voor het nieuwe seizoen!” 

Pluk jij ook de vruchten als straks de voorjaarshandel losbarst? Vraag dan nu jouw demo aan om Varb vrijblijvend te bekijken of maak direct een account aan via www.varb.nl.

Over WTM de Boer

WTM de Boer is een familiebedrijf sinds 1985 bestaande uit 12 vaste medewerkers en enkele seizoenskrachten. Met een oppervlakte van 80.000 m2 en een jaarlijkse afzet van 3.500.000 planten kweken ze grootschalig bodembedekkers, sierheesters, vaste planten, haagplanten en planten voor groene wanden. Dit doen ze op hun locaties in Leiderdorp en Boskoop. Ze staan garant voor een scherpe prijs-kwaliteit verhouding en goede service.

 

Partner Content – Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties