Bloem en Blad Bloemen en planten Phalaenopiskwekerij Hoog Bos presenteert twee nieuwe productmerken

  Phalaenopiskwekerij Hoog Bos presenteert twee nieuwe productmerken

  0

  Phalaenopsiskwekerij Hoog Bos uit Nieuwaal heeft een nieuwe corporate uitstraling met twee nieuwe productmerken: Gorgeous Gold en Stunning Silver. De kwekerij claimt zwaardere kwaliteitsspecificaties te hanteren die tot uiting komen in de twee nieuwe lijnen. De planten zijn vanaf donderdag 2 november verkrijgbaar.

  In de Gorgeous Gold collectie zegt kweker Gerard van Wijk, eigenaar van Hoog Bos, alleen de eersteklas orchideeën te plaatsen. Deze bevat Phalaenopsis met gemiddeld zes bloemen per tak. ‘Oftewel, kampioenen om langdurig van te genieten’, zegt Van Wijk in een verklaring. De Gorgeous Gold collectie is ook te herkennen aan haar speciaal ontworpen potcover met gouden touch.

  Gorgeous Gold

  De Stunning Silver collectie bestaat uit Phalaenopsis met gemiddeld 5 bloemen per tak en is ook verkrijgbaar met 2-, 3-, 4- en 5-takken per plant. Een opvallende collectie door haar grafische potcover met zilveren details. Zowel Gorgeous Gold als Stunning Silver zijn jaarrond direct verkrijgbaar bij Hoog Bos en vinden via exporteurs de weg naar de Europese consument. Ook zijn beide collecties te koop op de veilingklokken van Royal FloraHolland, veiling RheinMaas en Plantion.

  Stunning Silver

  Bron en foto’s: Pull Position/Vakblad voor de Bloemisterij

  Reageer op dit artikel

  avatar