Plantarium|Groen-Direkt en GrootGroenPlus: vakbeurzen geopend voor inschrijving

Bedrijven die willen deelnemen aan de vakbeurzen Plantarium|Groen-Direkt en/of GrootGroenPlus kunnen zich inschrijven op de sites van de beursorganisaties. Voor Plantarium|Groen-Direkt betreft het de eerste editie in deze vorm.

Plantarium|Groen-Direkt vindt plaats op 24 en 25 augustus. De officiële opening is op dinsdagavond 23 augustus. De beurs vindt plaats op de locatie van Groen-Direkt in Hazerswoude/Boskoop. Plantarium|Groen-Direkt is de nieuwe beurs die is ontstaan vanuit vakbeurs Plantarium van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en het Product Promotie Plein van Groen-Direkt. De ambitie van de nieuwe beursorganisatie is om de beurs de komende jaren uit te bouwen tot een evenement dat meermalen per jaar wordt georganiseerd. 

Voor meer informatie en inschrijven zie plantariumgroendirekt.nl

GrootGroenPlus

Van 5 tot en met 7 oktober staat de 32e editie van vakbeurs GrootGroenPlus gepland. Voorgaande edities trok zo’n 175 deelnemende boomkwekers en zo’n 50 toeleveranciers en non-profitorganisaties.

De beursorganisatie meldt dat zich inmiddels 100 bedrijven hebben ingeschreven. Voor meer informatie en inschrijven zie grootgroenplus.nl

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
binance Registrera
11 maanden geleden

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/sv/register-person?ref=DB40ITMB