Primeurs op Groen-Direkt

Op Groen-Direkt worden meerdere nieuwigheden gepresenteerd. Zo lanceren Hoogeveen Plants en BoGreen hun nieuwe BIO-lijn, introduceert deze laatste partij ook een kokospot en komt Groen-Direkt met de Quicktreestand.

De grootste internationale tuinplantenverkoopbeurs van Europa biedt een uniek nazomer- en herfstassortiment met opvallend veel primeurs. Ook op de najaarsbeurs van Groen-Direkt is aandacht voor innovaties. Zowel als het om sortiment als concepten gaat. Deelnemers kunnen hun beste nieuwigheid inzenden voor een publiekskeuring. Hoogeveen-Plants en Bo-Green introduceren een nieuw concept met biologische planten. Groen-Direkt zelf zal op de beurs een nieuwe eenvoudige kerstboomstandaard in de markt zetten onder de naam Quicktreestand.

De najaarsbeurs heeft dit jaar een andere opzet met een nieuwe indeling. Door de nieuwe indeling staan de beurs (lagen en karren) en standhouders meer met elkaar in verbinding.

De Groen-Direkt najaarsbeurs vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus. Tijdens de najaarsbeurs start de voorverkoop van kerstbomen. Gelijktijdig vindt in de aangrenzende hal Plantarium plaats.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties