Sempergreen wint prijs met interieurbeplanting

  Specialist in groene daken en -gevels Sempergreen uit Odijk is uitgeroepen tot Interieurbeplanting van het Jaar 2018. Het bedrijf kreeg de prijs voor een groene wand in een Amsterdams hotel.

  De prijs is uitgereikt tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. Volgens de jury is het project een inspirerende winnaar door de integraliteit: de synergie binnen het designteam en de totaalvisie op duurzaamheid.

  Het 5-sterrenhotel Hyatt Regency Spinoza is gevestigd in de groene plantagebuurt in Amsterdam-Centrum, nabij Artis. „De link met de omgeving en de visie van de projectontwikkelaar dat ’functioneel groen moet’ maakt dit project tot een kloppend geheel. De lange vitale groene wand in de hotellobby zorgt voor een prettige, luxe multifunctionele ruimte voor hotelgasten, congresgangers en buurtbewoners”, aldus de jury.

  Gastvrijheid
  De jury stelt in het eindoordeel: „De interieurbeplanting en de groene wand zijn een essentieel onderdeel van de beoogde duurzame kwaliteit. De wand straalt huiselijke gastvrijheid uit en is – in de woorden van de hoteleigenaar – een echte blikvanger en ’conversation starter’: ideaal voor in een hotellobby.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties