Spuitlicentiebijeenkomst bij Kwekerij Jacobshoek

Delphy organiseert vrijdag 28 augustus verspreid over de dag een aantal bijeenkomsten bij kwekerij Jacobshoek in Boskoop die mee kunnen tellen voor de verlenging van de spuitlicentie voor de categorie teelt.

Er wordt onder andere aandacht besteedt aan een demo met biologische bestrijding van spint, trips, weekhuidmijten en luis die wordt uitgevoerd op het bedrijf in het kader van projecten ‘Beedeals’ en ‘Weten van water’. Daarnaast is er aandacht voor andere actuele gewasbeschermingszaken.

Tijdens de bijeenkomst zijn het nieuwe bedrijfsgebouw en een nieuwe VDH-foliekas te bekijken. Kwekerij Jacobshoek is gespecialiseerd in het kweken van heesterplantgoed en heeft dit jaar een nieuwe VDH-foliekas en bedrijfsgebouw in gebruik genomen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd binnen de Covid19-richtlijnen van de overheid. Geïnteresseerden dienen zich van te voren (voor 20 augustus) aan te melden bij Delphy. Deelnemers worden ingedeeld in een tijdblok van max 20 mensen en zal na een introductie in kleine groepen (5 mensen) een ronde maken over het bedrijf zodat het mogelijk is 1,5 meter afstand aan te houden.

Alleen bezichtiging

Mensen die alleen de nieuwbouw bij kwekerij Jacobshoek willen bezoeken kunnen zich aanmelden voor een bezoek op donderdagavond 27 augustus om 19.30. Ook hiervoor is aanmelding nodig i.v.m. Covid19 en een maximum aantal bezoekers. Kwekers die zich hebben aangemeld, ontvangen bericht of er voldoende plaats is en in welk tijdsblok ze zijn ingedeeld.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties