Start inschrijving Impactprijs groen onderwijs 2018

  Leerlingen en studenten die menen dat hun project een positieve impact heeft gehad op klimaat, voedsel en/of leefbaarheid kunnen dit project aanmelden voor de Impactprijs groen onderwijs 2018. Dit kan nog tot 16 november.

  Met de Impactprijs groenonderwijs 2018 wil Groenpact aansprekende projecten uit het groene onderwijs een podium te geven. Leerlingen en studenten in verschillende categorieën kunnen inschrijven en zo kans maken op een prijs ter waarde van € 2.500,-. De prijzen worden uitgereikt op de GroenPact Manifestatie op 16 januari 2019 door minister Carola Schouten van LNV.

  Grote en kleine projecten welkom

  Projecten kunnen meedoen als ze zijn uitgevoerd in 2017/2018, door een team van meerdere leerlingen/studenten en in samenwerking met een of meer bedrijven of instellingen.

  Grote en kleine projecten zijn welkom, als ze maar op een of ander manier impact hebben op klimaat, voedsel en/of leefbaarheid. Alle initiatieven die laten zien hoe belangrijk de groene sector is kunnen meedingen naar de prijs.

  Van vmbo tot universitair

  Er zijn vier categorieën: vmbo-groen, mbo-groen, hbo-groen en universitair groen onderwijs. Er kan tot 16 november worden ingeschreven. Een professionele jury kiest in elke categorie een winnaar.

  GroenPact wordt gevormd door ruim 40 partijen uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Zij slaan hun handen ineen om het groene kennis- en innovatiesysteem in Nederland te versterken.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties