Syngenta eigenaar hulpstoffen van SURfaPLUS

  De door SURfaPLUS geïntroduceerde hulpstoffen ATPLUS UCL 1007, ELASTO G5 en ASSIST M36 zijn sinds 15 januari eigendom van Syngenta. SURfaPLUS gaat zich nu nog meer richten op onderzoek naar en ontwikkeling van hulpstoffen.

  Het toenemende gebruik van de hulpstoffen in met name de teelten onder glas en de belangstelling vanuit het buitenland heeft SURfaPLUS doen besluiten om het productportfolio over te doen aan Syngenta. Vanaf 2004 heeft SURfaPLUS distributeurs en telers laten zien dat toevoeging van een hulpstof de werkzaamheid van een gewasbeschermingsmiddel aanzienlijk kan verbeteren. Afhankelijk van de toepassing kan dat leiden tot een lagere frequentie van de behandelingen en/of een lagere dosering. De door SURfaPLUS geïntroduceerde hulpstoffen zijn ATPLUS UCL 1007, ELASTO G5 en ASSIST M36 (sinds 2018 opvolger van Hasten).

  Syngenta gaat genoemde hulpstoffen nu verkopen. Ze ziet de producten als een mooie aanvulling op haar productportfolio in gewasbescherming. En het is in lijn met Syngenta’s strategie om telers aanvullende keuzes van producten en technologieën te bieden, om effectief en duurzaam voor hun gewassen te zorgen. Diens kracht met betrekking tot registratie en promotie en haar internationale karakter passen volgens beide partijen goed bij de verdere uitgroei van de huidige en nieuwe SURfaPLUS producten.

  SURfaPLUS gaat zich nu nog meer richten op onderzoek naar en ontwikkeling van hulpstoffen. Tevens zullen wij trainingen geven over de toepassing van hulpstoffen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties