De Boomkwekerij Nieuws TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij heeft nog plek

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij heeft nog plek

0

Op 14 oktober start het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar voor ondernemers of managers die hun managementvaardigheden willen doorontwikkelen.

Ondernemerschap Academy heeft samen met kwekers, LTO, Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij het gesubsidieerde TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij ontwikkeld.

Volgens Ondernemerschap Academy ligt de sleutel tot succesvolle doorgroei in schaalvergroting, verdere specialisatie en intensievere samenwerking. Dit vereist focus op verdere professionalisering van een bedrijf, nog betere kennis van de markt en het nog scherper aansluiten op de marktvraag. Ook goed werkgeverschap en (door)ontwikkelen van managementvaardigheden zijn essentieel en dit vraagt veel van bijvoorbeeld ondernemer, bedrijfsleider of opvolger.

Programma

Het programma biedt ondernemers handvatten om een toekomstbestendig en duurzaam bedrijf te bouwen en zich verder te ontwikkelen op het gebied van leiderschap en ondernemerschap.

Het programma bestaat uit verdiepende bijeenkomsten met andere kwekers, coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken.

Kijk hier voor meer informatie over het programma

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar