Topbloemen.nl neemt ‘Moederdagmaatregelen’

  Om de komende Moederdagdrukte te controleren en de service te behouden heeft Topbloemen.nl een aantal maatregelen getroffen. Zo wordt het assortiment tijdelijk beperkt en kunnen aangesloten bloemisten de actuele en verwachte bestellingen inzien.

  Met een nieuw geïntroduceerde tool kan de aangesloten bloemist zelf besluiten hoeveel bestellingen hij nog kan ontvangen en kan hij zichzelf daarna op ‘gesloten’ zetten. Een andere belangrijke maatregel is dat het assortiment tijdelijk wordt beperkt. Zo is het voor de bloemist makkelijker om de juiste bloemen in te kopen en de boeketten te maken zoals deze online afgebeeld staan, aldus de bloemenverzendorganisatie.

  Door deze drastische maatregelen wil het bedrijf de bezorging van boeketten voor de bloemist werkbaar laten blijven en kan een tijdige bezorging worden gegarandeerd. Maar als de lokale bloemist gesloten is, is bezorging in die regio op Moederdag niet meer mogelijk. ‘Wees zeker van bezorging op Moederdag en bestel op tijd’ luidt daarom de boodschap van Topbloemen.nl.

  Extreem drukke Moederdag

  ‘Het is een rare tijd. Vele duizenden bloemen worden vernietigd vanwege het gebrek aan export. Toch is het aanbod op de bloemenveiling beperkt, terwijl de vraag naar boeketten in Nederland voor ons verviervoudigd is’, aldus Edwin van Arkel, CEO Topbloemen.nl. ‘We verwachten in deze vreemde situatie een extreem drukke Moederdag en willen deze periode voor alle partijen zo prettig mogelijk laten verlopen. Daarom hebben we gekozen voor deze maatregelen. Zo hopen we dat we zowel de klant als de lokale bloemisten – die onze boeketten verzorgen – een Moederdag bezorgen om nooit te vergeten.’

  Bron en foto: Topbloemen.nl

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties