Bloem en Blad Corona Tulip Trade Event gaat ook niet door

  Tulip Trade Event gaat ook niet door

  0

  De organisatie van het Tulip Trade Event besloten om het evenement af te gelasten vanwege het coronavirus. Het event zou plaatsvinden van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart.

  Om de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers, maar ook van deelnemende bedrijven en hun medewerkers niet onnodig in gevaar te brengen, is afgelasting van het evenement de meest verstandige keuze volgens de organisatie. Het besluit is genomen in overleg met alle deelnemende bedrijven en op advies van en in overleg met de RIVM en GGD GHOR Nederland om verspreiding van het virus te voorkomen.

  De organisatie en de deelnemende bedrijven laten weten de beslissing te betreuren, maar dat de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen vanzelfsprekend bovenaan staan.

  Een jaar uitstellen

  De dertien deelnemende bedrijven die het vijfde Tulip Trade Event een jaar uitstellen zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

  Bron en foto: Tulip Trade Event

  Reageer op dit artikel

  avatar