Tuin en Landschap Tips ‘Veel jongeren staan open voor baan in het groen’

  ‘Veel jongeren staan open voor baan in het groen’

  0

  Meer dan de helft van de jongeren staat open voor een loopbaan in de groene sector, blijkt uit onderzoek door Groenpact. Katapult organiseert daarom een bijeenkomst over de vraag hoe je deze jongeren kunt bereiken.

  In 2018 heeft Groenpact een onderzoek gedaan naar de drijfveren van jongeren en de aantrekkelijkheid van de groene sector. De belangrijkste conclusie was dat veel jongeren openstaan voor een baan in het groen.

  Katapult organiseert op 16 mei, samen met het Platform Talent voor Techniek, een Het-Kan-Dus-Wel-sessie. Doel hiervan is om kennis te delen over dit onderwerp en elkaar vanuit beide netwerken te leren kennen.

  Samenwerking

  Katapult is een netwerk van meer dan 150 samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en bedrijfsleven. Doelstelling is om de samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en maatschappij te verbeteren.

  Dick Pouwels (HAS Hogeschool) en Marijn van Dongen (Platform Talent voor Technologie) nemen deelnemers mee in de resultaten van het onderzoek. Donderdag 16 mei, 14.30 – 17.00 uur, locatie: HAS Hogeschool, den Bosch.

  Reageer op dit artikel

  avatar