Javo en collega-bedrijven op één locatie

Machinefabrikant Javo zit vanaf nu op een nieuwe locatie in Noordwijkerhout, samen met drie andere bedrijven die de Nobels Group vormen.

De Nobels Group beschikt nu over twee panden op het Bulb Trade Park. Totaal meet het terrein ruim 3,7 ha; bedoeld om de groei van de bedrijvengroep in de toekomst te kunnen opvangen.

In het ene pand, bestaand uit 13.500 m2 productieruimte en 1.600 m2 kantoorruimte, zijn Javo, Nobels en Javo International gevestigd. Het andere pand bestaat uit 3.000 m2 bedrijfshal en 500 m2 kantoor en showroom; hier zit Agro Techniek Holland (ATH).

Javo bouwt onder andere oppotmachines, bufferbanden en andere automatisering in de verwerking van planten in trays, potten en containers. Javo International richt zich op de internationale markt. Nobels bouwt machines voor onder andere de bollenteelt. Ook ATH bouwt voor de bollenteelt, maar ook voor de vaste plantenteelt.

Medio 2018 wordt de nieuwe gezamenlijke locatie officieel geopend, met daaraan open dagen gekoppeld. Op de IPM presenteren de bedrijven alvast een nieuwe huisstijl.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties