Virtuele Handelsmissie Sierteelt Turkije

Het Turkse verbond van bloemen- en plantenexporteurs, AIPH en FloraCulture International organiseren een virtuele handelsmissie voor Turkse bloemen- en plantenkwekers/ exporteurs en Nederlandse en Duitse bedrijven. De missie vindt van 9 tot en met 11 maart plaats.

Met dit event wil Turkije zich profileren als aanbieder van kwalitatief hoogwaardige bloemen en planten. Turkse kwekers exporteren snijbloemen, potplanten, perkplanten, bomen, struiken, vaste planten en bloembollen. Ze hopen via deze missie nieuwe contacten te leggen in  Nederland en Duitsland of bestaande relaties te verstevigen.

Het Turkse Ministerie van Handel selecteerde elf kwekers/exporteurs in Turkije. Onder de deelnemers bevinden zich internationaal opererende boomkwekerijen, importeurs, groothandels, supermarktleveranciers, kwekers van anjers, snijgroen en ook leveranciers van de zogenaamde Turkse kransen.

Hoveniers

Deelname aan het event staat open voor Nederlandse en Duitse veredelaars, kwekers, jongeplantenleveranciers, exporteurs, importeurs, hoveniers, landschapsarchitecten, groothandels, bloemisten en tuinbouwtoeleveranciers.

De Virtuele Handelsmissie Sierteelt Turkije vindt plaats op 9, 10 en 11 maart 2021. De organisatie is in handen van Turkish Flowers, AIPH en media partner FloraCulture International. Hier vind je meer informatie over het event.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties