Vitelia Agrocultuur met nieuwbouw klaar voor de toekomst

Toeleverancier Vitelia Agrocultuur bouwde afgelopen jaar op een nieuwe locatie in Greenport Boskoop. Een nieuwe locatie voor een betere bereikbaarheid en nieuwbouw zodat het pand is aangepast aan de bedrijfsprocessen om efficiënter te kunnen werken. „We zijn nu klaar voor de toekomst”, aldus bedrijfsleider Nico van der Smit.

Het Limburgse Vitelia nam in 2012 toeleverancier Windhorst Van Veen in Boskoop over. „Toen we er kwamen was de locatie prima, maar de verkeersbewegingen rondom Boskoop zijn veranderd”, bemerkte Van der Smit.

Bedrijfsleider Nico van der Smit voor het nieuwe pand met laaddocks. (Foto: Ketura Sikken)

Het idee ontstond voor nieuwbouw op een nieuwe locatie. De keuze voor het ITC-terrein was snel gemaakt. „We zijn met een aantal mensen bij elkaar gaan zitten om te brainstormen over wat we willen, wat belangrijk is, welke eisen we hebben en wat volgens ons ideaal zou zijn.”

Het bedrijf ging van 1 ha op de oude locatie naar 5.600 m2 op de nieuwe locatie. Toch is het qua volume niet kleiner geworden. Hoe kan dat?

Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij editie 6. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
registro en Binance
10 maanden geleden

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.