Vooruit

Hup, ik swipe naar rechts. En daarna scroll ik naar beneden. Soepel. En het ziet er nog mooi uit ook. Gretig lees ik alle artikelen. Ja, je mag gerust stellen dat ik geniet van het online lezen van het vakblad voor de Boomkwekerij. Trouwens ook van het vakblad voor de Bloemisterij, maar dat moet je maar stilhouden, want dat account is van mijn broer. Kan ik toch niks aan doen dat ik zijn email ken en weet waar-ie woont, zodat ik kan inloggen.

Ik hou sowieso van al die nieuwe technische snufjes. Swipen, scrollen, streamen, casten, het stelt allemaal niks meer voor tegenwoordig. Binnenkort koop ik een nieuwe tablet om dat Floriday van FloraHolland goed te kunnen gebruiken. Dan kunnen we ook nog alloceren. En óf we dan samen met onze klanten kunnen gaan knallen in 2019! Dan zijn er geen barrières meer om elkaar te vinden of met elkaar te communiceren. Het wordt top!

En daar wil ik het met u even over hebben, voordat ik, zoals gebruikelijk, nog verder afdwaal van wat ik wilde zeggen. Toen ik namelijk op de website van dit vakblad een stelling tegenkwam, heb ik die gelijk even ingevuld. En, ik weet het, het was een tussenstand, maar ik kreeg bijna een hartstilstand hè? De stelling was: 2019 word een topjaar. Maar de uitkomst: 51% is het daar mee oneens! 51%, dat is meer dan de helft!

Meer dan de helft denkt nu al dat 2019 geen topjaar wordt. Maar wat is dan het punt om er nog aan te beginnen? Mensen, het wordt elk jaar beter! Elk jaar makkelijker! Kijk eens naar al die mooie technische hoogstandjes die er aan zitten te komen om ons werk makkelijk te maken! Naar al die mooie digitale ontwikkelingen. Naar al die vreselijke gewasbeschermingsmiddelen die verdwijnen en daardoor ons leven veel veiliger maken.

Stel dat je nu al denkt dat 2019 geen topjaar wordt. In wat voor chagrijnige wereld leef je dan? Lief vakblad, laat deze stelling nog even online staan. En lieve lezer, vul daar alstublieft in dat 2019 wel een topjaar wordt. En als u het er mee oneens bent: Stop met werken, pak een bak koffie, staar uit het raam en bedenk hoe u het alsnog tot een topjaar gaat maken. Want we gaan vooruit. En u mag mee.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties