Wedding dreams bij Rhein-Maas

  Veiling Rhein-Maas opent woensdag 13 maart in de foyer de trendpresentatie Rhein-Maas Next: wedding dreams. Voor de vijfde keer werkt de veiling samen met het Fachverband Deutscher Floristen (FDF).

  Centraal in de presentatie staan de actuele bruiloftstrends Boho, Natural, New Romance en Vintage, geïnspireerd op de Groenbranche Trends 2019. De presentatie wordt met snijbloemen en potplanten van de aanvoerders van Veiling Rhein-Maas vormgegeven door Manfred Hoffmann, creative director bij FDF, en floral designer Oliver Ferchland. Ook Landgard Floristik stelt enkele producten voor deze trendpresentatie beschikbaar.

  Weddings dreams toont praktische ideeën als bruidsboeketten, arrangementen voor altaarversiering, (kerk)bankdecoratie, bloemen voor de trouwring, arm- en haarbanden, geschenkboeketten en nog veel meer.

  Op de dag van de opening wordt de pauze van de veiling met tien minuten verlengd (7:30 uur tot 8:00 uur), zodat bloemisten en andere inkopers meer tijd hebben om het bruidswerk te bekijken. De trendpresentatie is tot 22 maart op alle veildagen tot 15:00 uur geopend.

  Bron en beeld: veiling Rhein-Maas

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties