Tuin en Landschap Welke ontwerper is uw oude meester?

  Welke ontwerper is uw oude meester?

  0

  Iedereen heeft wel iemand uit het vak die hij bewondert. Voor Arjan Boekel is dat Piet Oudolf, zijn interview verschijnt vandaag in Tuin en Landschap. Welke ontwerper is uw oude meester?

  Het ontwerpinstituut geeft de kans aan twintig mensen om een hommage te brengen aan hun voorbeeld. Dat kan een beroemde ontwerper zijn zoals Piet Oudolf, maar ook iemand die juist helemaal niet bekend is. Als het maar iemand is die u inspireert in uw vak.

  O’FEST

  Op donderdag 15 juni 2017 tijdens het O’FEST, het festival van het tuinontwerp, kunt u uw voorbeeld voor het voetlicht brengen. In totaal komen dan 24 eerbetonen voorbij: de vier deelnemers aan de artikelenreeks ’Jong Talent interviewt Oude Meester’ van Tuin en Landschap doen ook mee. Dat zijn Sylvia Vergouwen over Lodewijk Baljon, Hannah Schubert over Louis le Roy, Katarina Brandt over Sylvia Karres en Arjan Boekel over Piet Oudolf.

  De marathon begint om 13.30 uur. Wilt u meedoen? Geef u dan op via info@ontwerpinstituut.nl. Wilt u komen kijken en luisteren? Dat kan ook, opgeven daarvoor kan echter pas later.

  Miranda Vrolijk
  Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

  Reageer op dit artikel

  avatar