Werkgeversprijs gewonnen maar niet uitgereikt

Boomkwekerij Letteland zou afgelopen donderdag een werkgeversprijs ontvangen, maar de uitreiking ging niet door vanwege corona.

Het gaat om de All-in Werkgeversprijs van Rivierenland. Boomkwekerij Letteland heeft de prijs gewonnen vanwege een werknemer met een arbeidsbeperking in vaste dienst, Dirk van den Berg.

De prijsuitreiking zou donderdag 19 maart zijn, de Dag van de Duizend Voorbeelden van werkgeversorganisatie VNO-NCW. RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe alsmede VNO-NCW Rivierenland zouden die dag de werkgeversprijs voor ’inclusief ondernemerschap’ uitreiken: aan ondernemers die werknemers met een beperking tot de arbeidsmarkt de tijd gunnen om zich te ontplooien, en zorgen voor extra aandacht en begeleiding.

Het vakblad heeft Van den Berg vragen gesteld over wat hij zoal doet bij Letteland en wat hij leuk vindt aan het werk. „Alles wat ik hier doe en heb geleerd, vind ik leuk. Het voelt net als een hobby.” Lees het interview in De Boomkwekerij 7.

Dirk van den Berg (midden) met zijn bazen Gijsbert (links) en Geurt (rechts) van Setten vorige week (voordat de 1,5 m afstandsregel is ingegaan).

Foto: Arno Engels

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties