Bloemenwinkels België vanaf 11 mei weer open

  Bloemenwinkels in België mogen vanaf 11 mei open. Dat heeft de Belgische premier Wilmès bekend gemaakt. Euroveiling in Brussel gaat ook weer veilen.

  Wilmès maakte gisteravond de strategie bekend om uit de coronacrisis te komen. Onderdeel daarvan is dat alle winkels op 11 mei de deuren mogen openen. Dit betreft ook bloemenwinkels. Eerder mochten tuincentra al open, dit gebeurde op zaterdag 18 april.

  Euroveiling in Brussel herstart het veilen op dinsdag 12 mei. Het veilen vindt niet dagelijks plaats dag. Op maandag vindt de verkoop nog 100% via de webshop plaats. Ook op woensdag vindt de verkoop alleen via de webshop plaats. Op dinsdag, donderdag en vrijdag draaien de klokken.

  Euroveiling is gehouden aan strenge veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mondmaskers zijn verplicht in het hele gebouw. De veiling ontzegt kopers en medewerkers die geen mondkapje dragen de toegang tot de tribune en distributie. Euroveiling richt de tribune opnieuw in om voldoende ruimte te voorzien tussen de aanwezige kopers. De Belgische veiling ziet zich door economische redenen genoodzaakt een tijdelijke commissieverhoging in te voeren.

  Euroveiling stopte op woensdag 18 maart vanwege de coronacrisis met veilen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties