Brancheopleiding Boomteelt werkt aan opleiding niveau 4

  Brancheopleiding Boomteelt wordt uitgebreid naar niveau 4. De opleiding moet in het najaar starten en richt zich op de functie Bedrijfsleider 1.

  Landelijk wordt gewerkt om in september een Brancheopleiding Boomteelt niveau 4 van start te laten gaan. Deze opleiding richt zich op de functie Bedrijfsleider 1 en wordt gegeven door Yuverta, Zone.college en Curio.

  Onderwerpen die aan bod komen bij de opleiding niveau 4 zijn onder andere bedrijfsanalyse, bedrijfsoptimalisatie, financiën, duurzaamheid en innovatie, personeel en marketing.

  Opleiding niveau 2 en 3 al gestart

  Afgelopen najaar is in Boskoop de Brancheopleiding Boomteelt niveau 2 (medewerker) en 3 (vakbekwaam medewerker) gestart. De Brancheopleiding is bedoeld voor zij-instromers, carrièreswitchers en zittende medewerkers die zich willen laten scholen in vakkennis. Vanuit de sector is volgens de initiatiefnemers ook een grote vraag naar medewerkers op niveau 4.

  Brancheopleiding Boomteelt is een activiteit Talentboom, onder verantwoordelijkheid van LTO en in samenwerking met het onderwijs en bedrijfsleven.

  Foto: website Talentboom

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  биржа gate.io отзывы
  11 maanden geleden

  Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.