Eerste kantinegesprek in 2017

  Woensdag 15 februari vindt het eerste Kantinegesprek van 2017 plaats. Het Ontwerpinstituut heeft weer zes boeiende sprekers uitgenodigd die ieder twintig minuten aan het woord komen.

  De sprekers zijn:

  -Beplantingsontwerper Jacqueline van der Kloet. Zij komt vertellen over de Royal Mile (foto) die zij in 2008 in Apeldoorn ontwierp en hoe dit project een vervolg gaat krijgen.

  -Landschapsarchitect René van der Velde is projectleider van WeSense die een app heeft ontwikkeld waarmee mensen kunnen doorgeven hoe zij de stedelijke omgeving van Amsterdam ervaren.

  Janko Duinker van de Vereniging Botanische Tuinen en de Hortus Botanicus Leiden zal uitweiden over de activiteiten die dit jaar georganiseerd gaan worden nu 2017 het Jaar van de Botanische tuinen is.

  -Vanuit de Stand Up Plant Show die 3 februari plaatsvindt bij Meneer Vermeer, wordt iemand gekozen die een cabaretesk verhaal komt vertellen over een plant.

  Leonie Brinks ontwerpt herdenkingsmonumenten en landschappen. Zij is betrokken bij de opzet van het symposium ’De Laatste Tuin’ over het fenomeen van rouw, afscheid nemen en gedenken die tijdens het komende O’FEST in juni zal plaatsvinden.

  Job Wittens praat over Peppelhout, een coöperatie die opkomt voor de populier als hardhout.

  Aanmelden

  Het Kantinegesprek begint om 19.30 uur en vindt plaats in het ACEC-gebouw in Apeldoorn. Vanaf 18.00 uur kunt u gebruikmaken van een warm buffet. Bijwonen Kantinegesprek is gratis, het buffet kost 10 euro. Aanmelden via info@ontwerpinstituut.nl.