Fabrikant Potveer failliet verklaard

  Fabrikant Potveer, leverancier van onder meer boslijnen en sorteermachines, is failliet verklaard.  Aan het bedrijf uit het Noord-Hollandse Avenhorn is gisteren door de rechtbank van Noord-Holland voorlopige surseance verleend.

  Zowel de curator, mr. Lasonder van Oprecht Advocaten, als medewerkers van Potveer geven nog geen commentaar op de recente ontwikkelingen bij het bedrijf. Over toekomstige leveringen aan telers of service aan reeds geleverde apparatuur als de Quality Buncher of Ontboller Pro is daarom niets bekend. Klanten hebben ook nog geen informatie gehad. Ze reageren verrast op het nieuws van het faillissement. Op de website van Potveer staat : ”Deze site is om administratieve redenen uitgeschakeld.”

  Personeel zit al sinds woensdag 7 maart thuis. Er werken ruim 30 mensen bij Potveer. Begin januari 2018, tijdens de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen, gaven medewerkers aan dat er zowel in binnen- als buitenland volop belangstelling is voor de machines van Potveer. En er was een wisseling in de directie waarover toen nog niet alle details naar buiten konden komen.

  Later meer

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties