Vakbeurs Openbare Ruimte klaar voor ’tijdelijk abnormaal’

  Vakbeurs Openbare Ruimte heeft de registratie voor bezoekers geopend. De beurs vindt plaats op 30 september en 1 oktober.

  „Op dit moment lijkt het erop dat de beursdatum 30 september – 1 oktober 2020 ‘veilig’ is,” schrijft beursorganisator Expoproof op haar website. „Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen gaat Vakbeurs Openbare Ruimte dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie.”

  De beursorganisatie roept bezoekers op om zich nadrukkelijk vroegtijdig te registreren. Dit „om de noodzakelijke maatregelen maximaal in te kunnen zetten. Uw gezondheid staat uiteraard voorop. Met handige aanpassingen op de beursvloer en extra hygiënische voorzieningen bezoekt u straks Vakbeurs Openbare Ruimte.”

  Tijdelijk abnormaal

  De organisatie spreekt van het ’tijdelijk abnormaal’ in plaats van het nieuwe normaal van het kabinet. „De ontwikkelingen in de openbare ruimte staan niet stil. Ook in deze tijd niet. Of misschien gaan de ontwikkelingen in deze tijd juist sneller. Volgens minister Grapperhaus wordt het inmiddels ‘voorzichtig drukker en moet de openbare ruimte nu extra goed worden benut’.”

  Verder schrijft de beursorganisator: „De alom geroemde sfeer van de beurs zal vanwege het ’tijdelijk abnormaal’ misschien voor deze editie niet helemaal zijn zoals u van ons gewend bent. Tegelijkertijd heeft u na al die maanden van isolatie en digitaal contact via beeldschermen waarschijnlijk des te meer zin om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Menselijk contact zit tenslotte diep in ons DNA!”

  Slimme innovaties

  Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte in Jaarbeurs Utrecht vindt u het laatste nieuws en slimme innovaties op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties