Finalisten Bloem&Blad Talent Award 2022 zijn bekend

  Gaia Wayman, Marieke Bijpost en Johanneke de Haan zijn de drie finalisten van de Bloem&Blad Talent Award 2022. Zij gaan op maandag 10 januari strijden om de titel. 

  Er waren dit jaar veel aanmeldingen voor de Bloem&Blad Talent Award. De inzendingen zijn beoordeeld door de redactie van Bloem&Blad en de sponsoren van de wedstrijd. Zij waren onder de indruk van het niveau van de inzendingen. Dat lag wederom hoger dan vorig jaar, wat de keuze niet makkelijk maakte. 

  De inzendingen zijn beoordeeld op basis van techniek, materiaalgebruik, kleurgebruik, originaliteit en de interpretatie van het thema Winterse Warmte. Veel inzendingen lagen dicht bij elkaar, maar Gaia Wayman, Marieke Bijpost en Johanneke de Haan scoorden uiteindelijk het best. 

  De Bloem&Blad Talent Award 2022 vindt op maandag 10 januari plaats tijdens TrendZ in Gorinchem. De kandidaten krijgen drie opdrachten die volgens vaste criteria worden beoordeeld door een vakjury. Ze gaan aan de slag met de stijltrends van 2022, een vintage vaas nieuw leven inblazen en tot slot werken ze met een mysterybox. 

  De Talent Award wordt dit jaar weer gesponsord door Van der Vijver Bloemengroothandel, MEERgroothandel, Smithers-Oasis en Chrysal

  De finalisten en hun arrangement
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties