Plantum houdt online talkshow over groenere wereld

  Dinsdag 18 mei organiseert Plantum, de branchevereniging voor veredelaars en vermeerderaars, de online talkshow Take a Seed. Tijdens dit webinar spreken presentatoren Jeroen Pauw en Sabine Scharwachter, tevens voorzitter GroenLinks-jongeren, met hun gasten over plantgezondheid, veredelingstechnieken, duurzaamheid en innovatie.

  Gasten die zullen aanschuiven zijn onder meer PvdA-Kamerlid en voormalig directeur van Greenpeace Joris Thijssen, hoogleraar ecologie Louise Vet en demissionair minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen. Zij zullen vertellen over hun visie op thema’s als duurzaamheid en innovatie, en ook over hun eigen fascinatie voor planten.

  Plantaardige stoel bij Tweede Kamer

  In aanloop naar de talkshow is voor de deur van de Tweede Kamer een metershoge groene zetel neergezet. Deze is beplant en bezaaid met planten en groenten. Burgemeester Jan van Zanen van Den Haag opende woensdag de stoel officieel, en meerdere voorbijgangers en politici hebben zich sindsdien laten vastleggen op de groene stoel in het centrum van Den Haag.

  De online talkshow op 18 mei duurt van 15.30 tot 16.30. Aanmelden kan hier.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties