Ter Laak Orchids valt af voor Koning Willem 1 Plaquette

  Ter Laak Orchids is niet doorgedrongen tot de finale van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Dat heeft vakjuryvoorzitter Anne-Marie Rakhorst bekend gemaakt. Groente- en fruitdistributeur Eosta hoort tot de laatste drie kandidaten.

  Naast Eosta horen Koninklijke Auping en Omrin, een inzamelaar en verwerker van afval, tot de finalisten.  Volgens juryvoorzitter Rakhorst blonken alle twaalf genomineerde ondernemingen uit op het gebied van duurzaamheid. „Het was niet gemakkelijk om een keuze te maken; álle bedrijven leveren immers een waardevolle bijdrage aan de economie en onze samenleving.”

  De Koning Willem I Plaquette is een initiatief van de Koning Willem I Stichting en bedoeld om meer bekendheid te geven aan positieve, duurzame ontwikkelingen in de Nederlandse economie. De uitreiking vindt plaats op 28 mei in Nijmegen.

  Het is de vierde keer dat de Plaquette een vast onderdeel is van de Koning Willem I Prijs. Eerdere winnaars zijn Koppert Cress uit Monster (2016), Coöperatie TexelEnergie uit Oudeschild (2014) en Normteq uit Hengelo (2012).

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties