Wie wordt het nieuwe Bloem&Blad Talent?

  Afgelopen januari won Carmen Geurtsen de titel Bloem&Blad Talent 2020. Ook in 2021 gaat Bloem&Blad op zoek naar nieuw talent. Dit jaar is er geen leeftijdslimiet. We zoeken ook startende bloemisten, zij-instromers en bloemisten die nog bezig zijn met de opleiding. Ook zij zijn welkom om mee te doen. De enige voorwaarde voor deelname is dat je nog nooit een wedstrijd in het bloemisten vak gewonnen hebt.  We zoeken verborgen talenten die het tegen elkaar op durven nemen in de finale in januari 2021!

  Bloem&Blad vindt het belangrijk om aandacht te geven aan jonge talenten in de bloemsierkunst. Daarom hebben wij de Bloem&Blad Talent Award in het leven geroepen.

  Je doet mee door een video van maximaal 3 minuten te maken. Het thema van jouw bloemwerk is Twinkeling. In deze video laat je zien hoe je het bloemwerk maakt. Ook maak je een overzicht van de bloemen en materialen die je gebruikt. De vormgeving, techniek en materialen mag je zelf kiezen.

  Wij beoordelen de ingezonden bloemwerken op vijf criteria: creativiteit, originaliteit, vakmanschap, kleurgebruik en herkenbaarheid van het thema Twinkeling. De jury kiest uit de inzendingen drie finalisten. Zij gaan in januari live* drie opdrachten gaan uitvoeren.

  Doe mee!

  Dus wil je dit jaar meedoen, stuur dan je video voor 10 december naar Masja Pit van Uitgeverij Hortipoint/Bloem&Blad: m.pit@hortipoint.nl. In de week van 16 december worden de finalisten en opdrachten voor de finale bekendgemaakt.

  *Mocht het zo zijn dat de coronamaatregelen verhinderen dat de vakbeurs Trendz doorgaat, is er een alternatieve locatie waarbij veiligheid en gezondheid van de deelnemers gegarandeerd zijn.

  De Bloem&Blad Talent Award word mede mogelijk gemaakt door:

  Van der Vijver Bloemengroothandel
  Hoofdsponsor Bloem&Blad Talent Award

  www.vandervijver.eu 

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties