Ali B steunt bloemenactie voor eenzame ouderen

  Een aantal partijen uit de sierteeltsector organiseert een landelijke actie tegen eenzaamheid bij ouderen, in samenwerking met rapper Ali B. Op 10 april (Goede Vrijdag) worden 150.000 boeketten uitgedeeld bij alle verzorgingshuizen in Nederland en via thuiszorgorganisaties aan alleenstaanden thuis.

  De actie is onderdeel van de consumentencampagne #lethopebloom van onder andere Bloemenbureau Holland. ‘Sierteeltsector samen tegen eenzaamheid bij ouderen’ is een initiatief van de sector in samenwerking met Ali B. waarbij de handen ineengeslagen worden om eenzame ouderen in deze dagen niet te vergeten.

  Zo’n 150.000 kleurrijke boeketten worden in 250 ritten op Goede Vrijdag naar alle verzorgingshuizen en de thuiszorg in Nederland gebracht. Ouderenorganisatie ANBO ondersteunt de actie met een lijst van locaties waar de bloemen welkom zijn.

  Het verschil maken

  De sierteeltsector wil, ondanks de forse klappen die zij moet opvangen, juist nu een verschil maken en anderen inspireren niet bij de pakken neer te zitten, maar in actie te komen. Zoals Ali B. rapt: ‘Al staat je business stil, maak daar waar het kan het verschil.’

  Bron en foto: Bloemenbureau Holland

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties